skip to Main Content

Servicii si promotii
Contoare inteligente

NOU IN ORASUL DUMNEAVOASTRA, CONTORUL CU CITIRE LA DISTANTA, CONFORT, SIGURANTA, INTIMITATE, SCHIMBAREA BATERIEI DOAR ODATA LA 10 ANI !!! NU MAI ESTE NEVOIE SA NE ASTEPTATI ACASA ! NU VETI MAI FI TAXAT IN SISTEM PAUSAL !!!

Toate acestea sunt posibile datorita modulului radio atasat la contorul care inregistreaza consumul. Citirea se face instant din fata blocului fara a fi nevoie sa se intre in locuinta dvs.

Pretul pentru montarea intr-un apartament este de 130 lei /aparat (manopera montare, sigilari, deplasare, luare in evidenta, TVA incluse), discount de 5% adica 125 lei /aparat pentru scari compacte, iar pentru asociatii cu solicitari de peste 500 contoare se acorda anumite inlesniri in functie de anumite criterii. Taxa de citire, calcul de consum, transmiterea datelor catre asociatiile de proprietari, pentru una bucata contor este de 1.50 lei/luna.

Contoarele sunt robuste, fiabile, sint dotate cu protectie antimagnetica precum si a inghetului, nu necesita alimentare separata cu energie electrica, sunt certificate in uniunea europeana si sunt avizate din punct de vedere metrologic. Daca vreti sa scapati de o grija aici este solutia: instalati si uitati ! un nou mod de viata.

Pentru detalii suplimentare si incheieri de contracte va asteptam la sediul nostru din Tirgu Mures str Armoniei nr. 3 ap 3 zilnic intre orele 8.00-16.00, vineri 8.00-14.00.

 

DATE TEHNICE:

Dimensiuni 110x70x74, presiunea 16 bari, greutate 0.5 kg, baterie lithiu 3.0 V, policarbonat, protectie IP64, clasa B, clasa pentru mediul magnetic E1, putere emisie <5mW, durata de emisie 8 ms, datele emise-codificate, frecventa de lucru 868MHz, detectarea debitului in sens invers, detectarea campului magnetic > 3mT, zilnic salveaza datele consumului si timpul real, sigiliu electronic (inregistreaza data demontarii modulului).

Conformitate cu standardele MID, EN 14154, OIML R49.

Important

In vederea reducerii aglomeratiei la ghiseele de relatii cu clientii va rugam respectuos sa limitati accesul la finele zilelor, ale saptamanii sau ale lunilor. La sfarsitul fiecarei luni, se efectueaza citirea contoarelor de apa din apartamentele locatarilor concomitent cu introducerea si prelucrarea datelor, in scopul transmiterii acestora catre asociatiile de proprietari pentru calculul consumurilor pe persoane. Astfel volumul de munca se intensifica facand imposibila continuarea si terminarea activitatii in timpul programului de lucru producand incontinuitati in procesul amintit.

De acea ne adresam IN MOD SPECIAL acelor persoane care nu au fost gasite in momentul citirii contoarelor si/sau care s-au obisnuit sa aduca personal indexul nou citit, SA SUNE CITITORUL la numarul de telefon al cititorului care se afla pe instiintarea postata la parterul blocului unde locuiti, sau sa transmita prim e-mailul firmei autocitirea contorului. Este de un real folos contorul cu transmitere date la distanta care va poate scuti de astfel de inconveniente. Va multumim pentru intelegere si va asteptam la sediul societatii zilnic de luni pana joi intre orele 8-16, vineri intre orele 8-14, exceptie facandu-se intre 25 ale lunii si 1 (intai) cand datorita supraaglomerarii nu va putem sta la dispozitie. E-mailul la care va puteti transmite autocitirile, receaimpex@yahoo.com .Conducerea

A N U N T ! Aducem la cunostinta abonatilor nostri ca in perioada 10-20 a lunii iulie 2017 personalul SC Recea Impex SRL isi inceteaza activitatea deoarece se afla in concediu de odihna urmand sa si-o reia in ziua de 21 ora 8.00. Va multumim pentru intelegere si va dorim o vara minunata ! Conducerea SC Recea Impex SRL.