skip to Main Content

S.C. RECEA IMPEX S.R.L. cu sediul in RECEA, str. Sat Recea, Jud. Mures, este o societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 1992 ca o societate cu raspundere limitata, avand o evolutie ascendenta in domeniul instalarii de contoare in apartamente a executiei de instalatii termice si sanitare.

Obiectul principal de activitate este executia instalatiilor sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti.

Inca de la infiintare ne-am propus sa construim o societate de executie a instalatiilor tehnico-sanitare si de incalzire, asigurand clientii de promtitudine, buna executie, estetica si functionalitate. Respectand aceste conditii am asimilat noile tehnologii aparute in domeniu, am dat curs invitatiilor la specializare pentru noile tipuri de cazane: VAILLANT , ARISTON, BOSCH, IMERGAZ; noile tipuri de fitinguri si teava: polipropilena, multistrat, cupru.

Datorita colaborarilor foarte bune cu partenerii de afaceri, societatea s-a dezvoltat an de an si putem spune ca avem un bun renume pe plan local.

In prezent firma executa lucrari de instalatii atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, are contracte de distributie de materiale de instalatii si utilaje cu firmele de constructii din zona. Cele mai importante si cele mai reprezentative lucrari ale S.C. RECEA IMPEX S.R.L. sunt executate catre beneficiari particulari, persoane fizice. Prin experienta capatata am reusit sa asiguram clientilor promtitudine, executie de calitate, estetica si functionalitate.

Deoarece executia implica si realizarea unui stoc de materiale pentru lucrari si constatand ca exista cerere pe piata de materiale ,in anul 2004-2005 am dezvoltat o latura comerciala in cadrul societatii .Astfel am inceput o serie de colaborari pentru polipropilena, radiatoare, pentru fitinguri, pentru cazane.

S.C. RECEA IMPEX S.R.L. isi propune sa se dezvolte promovand tehnica de sistem pentru incalzire de cea mai inalta clasa , atat la persoanele fizice cat si institutii, urmand ca in perspectiva imediat urmatoare:

  • sa obtina autirizarea ISCIR pentru verificarile tehnice periodice si autorizatiile de functionare ale aparatelor;
  • sa proiecteze instalatii de incalzire;
  • sa se autorizeze in executarea instalatiilor de gaze;
  • sa construiasca si sa autorizeze un laborator de verificari contoare de gaze;

Realizarea, implementarea, mentinerea sistemului de management al calitatii, imbunatatirea lui si certificarea comform cerintelor SR EN ISO 9001:2001 in cursul anului 2004. In anii 2000, 2001 si 2002 pana la intrarea in vigoare a Ordinului 397/2002 pe baza agreerilor prezentate in cadrul paragrafului 3.12, S.C. RECEA IMPEX S.R.L. PRIN PUNCTELE SALE DE LUCRU DE LA Targu-Mures, Alba-Iulia, Pitesti, Brasov, Medias, Sibiu si Reghin, a instalat peste 300 de microcentrale termice tip IMMERGAS, ARISTON si BERETTA, toate fiind verificate, puse in functiune, autorizate pentru functionare si luate in evidenta pentru verificari tehnice periodice de specialistii firmelor furnizoare cu autorizatie ISCIR si de specialistii autorizati de ANRGN, pana in prezent numarul comenzilor de instalatii de incalzire onorate apropiindu-se de cifra 2000, iar cele de contorizare peste 25000 numai in Tg Mures depasind 16000.